vasárnap, május 01, 2011

Kerlek segits, hogy valora valhasson egy alom.....

Ezt a bejegyzest 3 napja irtam. Azota folyamatosan azon gondolkodom, hogy kozze tegyem-e vagy inkabb ne. Arra jutottam, hogy meg kell adnom az eselyt magunknak, mert Martin boldogsaga nekem a legfontosabb, es ezert felre kell tennem minden olyan negativ erzest, ami miatt eddig nem tettem kozze ezt.....

El vagyok keseredve, mert elromlott az elektromos kocsim, es ma derult ki, hogy nem lehet megjavitani. :(
Mar a nyaralasra sem tudtam magammal vinni, igy a kezi tologatos kocsival kozlekedtunk, mar ahol tudtunk. Sok helyre keptelenseg volt eljutni, mert ahol nem sima az ut, ott nem gurul. A homokban elsullyed, a lejton halalfelelmem van, a dombon nem tud benne feltolni a parom, stb...

Ami miatt a legjobban el vagyok keseredve, az pedig azert van, mert a kovetkezo tortent:
Husvet elott voltunk nyaralni, ahogy mar tobbszor emlitettem es lementunk egyik nap a tengerpartra is. En persze csak a moloig jutottam el, ott uldogeltem a kutyammal. Ez nem gond, mert barmeddig es barhol eluldogelek, ha tudom, hogy Martin jol erzi magat. Igy is gondoltam, hogy O tenyleg jot jatszik. Az tunt csak fel, hogy allandoan felnez, mintha felne, hogy eltunok, es szinte 5 percenkent odaszaladt puszit adni. Masnap, amikor felmerult, hogy menjunk le megint a tengerpartra, Martin rosszkedvuen kozolte, hogy O nem szeretne menni. Hiaba faggattam, hogy miert nem akar menni, csak annyit valaszolt, hogy: "Csak azert." Majd kb. 1 ora mulva, egyszercsak megszolalt: " Azert nem szeretnek menni a tengerparta, mert Te nem tudsz odajonni. En nem szeretnem, ha szomoru lennel, mert Mi ott jatszunk es Te messze vagy. Majd akkor menjunk legkozelebb, ha mar tudsz jarni, es akkor kezenfogva setalunk harman, ja meg a Lucy is." Ahogy mondta, lattam, hogy konnyek gyulnek ossze a szemeben. Engem fojtogatott a siras, tehetetlennek ereztem magam, hisz nem tudom, hogy valaha fogok-e meg ujra jarni. :( Lelkiismeretfurdalasom van amiatt, hogy Martinnak miattam rengeteg olyan dolgot kell megelnie amit mas gyereknek nem kell.  Az 5 eves kisfiam ugy viselkedik ill. gondolkodik sokszor, mint egy 10-12 eves.

A mai nap hire, hogy le kell mondanom az elektromos kocsimrol, hogy ezutan meg az iskolabol sem tudom egyedul elhozni Martint, hogy meg annyi helyre sem jutunk el, mint eddig, nagyon megviselt. :( Neztunk masik kocsit, de nem tudjuk megvenni. Meg a sima egyszeru kocsik is dragak, de ugy vagyunk vele, hogy ha mar penzt kell adni erte, akkor olyat szeretnenk amivel egyedul el tudnek menni az iskolaba, vegre el tudnam vinni Martint a jatszoterre vagy a parkba, akar vasarolni is tudnek menni egyedul. Es ami a legfontosabb, hogy minden terepen el tudjak menni vele, le tudjak menni Martinnal a tengerpartra, akar egeszen a vizhez is, es kezenfogva "setaljunk" harmasban, bocsanat negyesben (Lucy-t mindig kifelejtem) es Martint boldognak lathassam. Mert nekem az a legfontosabb, az ad erot a tovabblepeshez, ahhoz, hogy ne adjam fel, hogy meggyogyulok es ujra jarni fogok. Martin hisz bennem, es ezt mindig mondja is.

Meseltem neki egyik nap az Oreg halasz es a tenger cimu meset, a vegen azt mondta Martin: " Ha legkozelebb megyunk a lakokocsihoz, akkor apaval elmegyek horgaszni es kifogunk egy ilyen aranyhalat, hogy azt kivanhassam, hogy tudjal jarni Anya." Es ilyenkor megszakad a szivem.......

Ezt a kocsit neztuk ki, ez tenyleg olyan ami minden szempontbol tokeletes lenne. Akcios most, felaron is nagyon draga. :(


Tobb ismerosom gyozkodott mar arrol, hogy rakjak ki adomanygyujto linket, hogy eljuthassak egy magankorhazba, ahol el tudnak vegezni azokat a specialis vizsgalatokat, amikre szuksegem lenne ahhoz, hogy kideruljon miert nem tudok jarni, miert van kateterre szuksegem, es legfokepp, hogy miert vannak olyan fajdalmaim, hogy ennyi idosen morfium tartalmu fajdalomcsillapitokon kelljen elnem. En viszont nem vagyok az a tipus, aki szeret "keregetni", de most elhataroztam, hogy kiteszem ennek a kocsinak a kepet ide is ill. a masik (angol) blogomra is, hatha valaki hozza tudna jarulni ahhoz, hogy Martinnak legyen meg kedve a tengerpartra menni, mert sikerulne az emberek segitsegevel megvennunk ezt a kocsit.

Nem varjuk el, hogy barki ismeretlenul penzt adjon nekunk. Az elkovetkezo hetekben szeretnek felrakni meg tobb sajat tervezesu horgolasleirast eladasra, mert jelenleg csak husvetiak vannak fennt a masik blogomon. Ahogy szamoltunk kb. 1000-1500 db-ot kellene eladnunk beloluk. Persze akinek nincs szuksege ilyenre, es szeretne segiteni akarmilyen kicsi osszeggel, azt is nagy orommel elfogadjuk. Az a masik tervem, hogy belehuzok a fonasba is, hogy a sajat keszitesu fonalaim eladasabol befolyo osszeget is felrerakjam a kocsimra.
Tudom, hogy mindenki anyagi nehezsegekkel kuzd, de sok kevesbol is osszejohet a sok. Ugy gondolom, hogy nem kerek sokat a leirasokert, ezert bizom benne, hogy el tudunk adni belole annyit, amennyi penzt ki tudunk mar potolni, es meg tudjuk venni a kocsimat.

Ha megtetszik, es meg szeretned vasarolni barmelyik horgolasleirasomat, akkor latogass el a masik blogomra, es kattitnts a mintak alatti "Buy now" gombra vagy Raverly linkre. Segiteni tudsz ugyis, ha barmelyik blogomon a jobb oldalon talalhato "Donate" gombra kattintasz.
Barhogy is segitesz, egy csalad egyik legnagyobb almanak teljesulesehez jarulsz hozza.
Kerlek segits, hogy valora valhasson Martin alma, hogy kezenfogva "setalhassunk" a tengerparton....
Koszonjuk mindenkinek elore is a segitseget, Martin neveben is!

Megjegyzes:
Mivel tobben kerdeztetek, a Donate gombra kattintas utan ketfele modon lehet penzt kuldeni:
1. Ha van paypal account-od, akkor log in es azon keresztul.
2. Credit kartyaval, ekkor csak a kartya adatait kell megadni, nem kell bejelentkezni.
Aki utalni szeretne, a kovetkezo bankszamlaszamra teheti meg:
Norbertne Berki  GB68 NWBK 6023 2780 0625 39

Koszonjuk a segitseget!

7 megjegyzés:

  1. van valami szla.szám? vagy hova lehet küldeni a felajánlott összeget?

    VálaszTörlés
  2. Legegyszerubben a blog jobb savjaban talalhato "Donate" gombra ha rakattintasz, akkor paypalon keresztul tudsz penzt kuldeni. Mar ugyis igertem, hogy megcsinalom Neked. Vagy kuldhetek szamlaszamot is, ha ugy jobb. Koszonom, hogy erdeklodtel!

    VálaszTörlés
  3. A számlaszám jobb lenne, akár mailben is, tudod, nem értek a paypal-hoz. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Patricia! Mivel tobben kerdeztetek, irtam ide egy megjegyzest, ahol megtalalod a szamlaszamunkat is. Koszonjuk szepen a segitseget! Adrienn

    VálaszTörlés
  5. a nemzetközi számlaszámra ugyanúgy kell utalni, mint a belföldire,annyi a különbség, hogy amikor kiválasztjuk az utalás módját a külföldi átutalást kell kiválasztani, és oda beírni az adatokat. A fenti hivatkozáson pedig nem csak pay-pallal lehet utalni, hanem a dombornyomott bankkártyák bármelyikével.

    VálaszTörlés
  6. Zelnice, nagyon koszonom, hogy utananeztel a nemzetkozi szamlaszamra valo utalasnak! Adrienn

    VálaszTörlés
  7. Őszintén remélem, hogy valóra válik az álmod,
    én láttam hasonlót itt
    ilyesmi?

    http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/gyogyaszati_segedeszkoz/negykereku_mobility_scooter_mobil_eszkoz_1461946375.html

    VálaszTörlés