csütörtök, június 02, 2011

Egy "kis" valtozas

Biztos tobb mindenkinek feltunk, hogy lecsereltem a kepet a kocsinak amire gyujtunk. Amikor elromlott a regi, akkor rengeteget neztunk meg, hogy megtalaljuk azt, ami megfelelo lenne es meg arban is elerhetobb. Akkor talaltuk azt amire elkezdtunk gyujteni. Akcios volt, pont fele arban lehetett volna hozzajutnunk. Tegnap irtunk a cegnek, hogy ha tudjak, mondjak meg, hogy kb meddig lesz akcios, mert meg nincs meg ra a penzunk, de szeretnenk egyet felaron. Ma meg is erkezett a valasz. Ajanlottak egy masik kocsit ami teljesen ugyanolyan tulajdonsagokkal rendelkezik, olcsobb is eredeti aron. Raadasul juniusban akcios lesz, igy olcsobban lehet megvenni, mint a masikat. A ceg pluszban felajanlotta, hogy segiteni tudnak nekunk azzal, hogy elengedik az AFA-t, ezzel tamogatnanak, ha elfogadjuk. Termeszetesen elfogadjuk es itt is megkoszonnem a kedvesseguket, bar ok nem olvassak a blogomat.
Meg szeretnem emliteni Zelnice-t es Harmatcseppek Zsu-t, akiknek koszonhetoen tobb helyrol kaptunk mar segitseget. Mindenkinek nagyon koszonjuk! Bizom benne, hogy sikerul megvalositani az almunkat.... :)

Sajnos rossz dolog is tortent ma. Ketten voltunk itthon Martinnal amikor eszrevettem, hogy nem jon at semmi a kateteren. Mire hazaert a Parom mar olyan fajdalmaim voltak, hogy nem tudtam eltitkolni es Martin nagyon megijedt. Ez a legszornyubb, amikor szegenykemnek latnia kell, hogy baj van. :( Egybol hivtuk a district nurse-t (olyan nover aki hazhoz megy ha gond van a kateterrel), szerencsere eleg hamar megerkezett. Bevonszoltak a szobaba es kaptam uj katetert. Mivel az uj sem mukodott rendesen es a hasfajasom sem akart elmulni, igy be kellett mennunk a korhazba. Akkor mar a fejem is fajt, hanyingerem volt es felment a lazam is. Egybol kaptam agyat az osztalyon ami ellen hevesen tiltakoztam, de mondtak csak addig kell maradnom amig csinalnak par vizsgalatot es jobban leszek. Kaptam gyogyszereket, vettek vert. Kiderult, hogy cukrom is az egekben van. Egesz nap ott voltunk, este johettunk haza. Mivel nem tudtak meddig kell maradnom, igy Parom es Martin is vegig ott voltak velem. Olyan rossz, hogy ilyenkor nincs segitsegunk aki vigyazna ra. Olyan tunderien viselkedett, hozta a hidegvizes borogatast a fejemre, mert lazcsillapitot nem szedhetek. Leste minden mozdulatomat, kerdezte szuksegem van-e valamire es latszott a kis arcan az aggodalom. Gyoztem mondogatni neki, hogy minden rendben van, nincs semmi baj, mindjart jobban leszek es megyunk haza, nem kell otthagyniuk. Aztan odafekudt mellem, odabujt es simogatta az arcomat. A noverek el voltak ajulva, mondtak, hogy egy angyal. Igen, Martin tenyleg az. Nem tudom, hogy egy ekkora sziv, hogy fer el egy ilyen kicsi emberben.....
Megjott ma a level is, hogy mikor kell mennem a korhazba mutetre, amikor atrakjak a hasamba a katetert. Ha minden jol megy juliusban Mo-on, ha a professzor megmut es utana nem lesz mar ra szuksegem, akkor meguszom az atrakast. Ugyanis augusztus 3-ara kaptam idopontot. Legyszives drukkoljatok nagyon!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szorítok ,hogy sikerüljön a magyarországi műtét!
    Minden elismerésem a Tiéd, hogy így viseled, amit Rád rótt a sors. Biztos vagyok, hogy össze fog jönni a kocsi ára! Drukkolok nagyon!
    Ha megengeded, a kocsi képét és a hozzá kapcsolódó történetet kiraknám az oldalamra, így talán többen megismerik a történeted és segíteni is tudnak.

    VálaszTörlés
  2. a nemzetközi számlaszámra ugyanúgy kell utalni, mint a belföldire,annyi a különbség, hogy amikor kiválasztjuk az utalás módját a külföldi átutalást kell kiválasztani, és oda beírni az adatokat. A fenti hivatkozáson pedig nem csak pay-pallal lehet utalni, hanem a dombornyomott bankkártyák bármelyikével.
    hajrá, meglesz a kocsi, érzem!

    VálaszTörlés
  3. Zelnice, koszonom, hogy utananeztel a nemzetkozi szamlaszamra valo utalasnak es nagyon boldog lennek, ha igazad lenne. :)

    Patricia, termeszetesen kirakhatod a blogodra, sot en koszonom, hogy segiteni szeretnel!
    Koszonom mindenkinek aki mellettem all, nagyon sok erot ad!

    Adrienn

    VálaszTörlés
  4. Bár még nem "találkoztunk", én is szeretnék segíteni, ha másként nem (sajnos most nem megy), úgy, hogy megosztom a blogomon, és a facebook oldalamon a történetedet...
    Nagyon szorítok érted, hogy teljesüljön az álmod!
    Anna

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anna! Koszonom szepen a kedvesseged, nekem mar az is nagy segitseg, ha minel tobb emberhez eljut a tortenetunk. Annyira meghatodtam, hogy ismeretlenul ennyien probaltok segiteni es drukkoltok, hogy teljesuljon minden almom.
    Koszonom Nektek!
    Adrienn

    VálaszTörlés
  6. Sziranszki, koszonom Neked is! Remeljuk lesz mutet es utana minden sokkal jobb lesz....

    VálaszTörlés