szombat, augusztus 01, 2009

Unalomuzes

Unalomuzesre kivalo elfoglaltsagot talaltam magamnak. Nem mintha mostanaban nagyon unatkoznek, de pl. a korhazi napjaim alatt tokeletesnek bizonyult. Miota itthon vagyok, inkabb pihenes kozben szoktam csinalni. Ez pedig a horgolas. :) Mivel ritkan sikerul irnom, (mert majdnem minden napunk egyforma,nem tortenik semmi leirnivalo), igy arra gondoltam, hogy ezutan, ha valamit keszitek azt megmutatom. Hatha mas is kedvet kap es horgolo-, vagy kototut ragad. :)

Kotni mar kislany korom ota tudok, anyukamtol tanultam, de sajnos horgolni nem tud, igy nem volt kitol ellesnem. Amikor korhazban voltam, akkor akadtam ra a neten egy blogra, ahol video segitsegevel lehet elsajatitani a horgolast. Gondoltam egyet es belevagtam. Ferjem bevasarolt horgolotukbol, fonal pedig akadt boven itthon, majd az egeszet behozta nekem. Szerintem aki mar tud kotni, annak konnyu megtanulnia horgolni, ill. gondolom visszafele is ugynigy van, mert hamar belejottem. Elso muvemrol sajnos nem keszult foto, mert egybol el is ajandekoztam az egyik szobatarsamnak. Egy vilagoskek maci volt. Azert keszult kekbol, mert kisbabat vart es kisfia lesz, azt mondta neki fogja adni. :) Annal nagyobb orom nincs, mint amikor valakinek oromet szerzunk egy sajat keszitesu ajandekkal.

Mivel nagyon megtetszett a "macigyartas", egybol nekilattam egy masodik macinak is. Ez a maci is mar az uj gazdijat boldogitja, de ot legalabb sikerult a ferjemmel lefotoztatnom mielott nekivagott a nagy utnak. Ugyanis Franciaorszagba kellett kuldenunk. :)
Sajnos a fotok nem a legjobb minoseguek, mert este, lampafenynel keszultek.




1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Mostanában én is elkezdtem horgolni. Sajnos minta/leírás nélkül még nem tudok. Nagyon tetszenek a macik amiket csináltál! Azt szeretném megkérdezni, hogy meg van -e a leírása, ha igen akkor elküldenéd-e, vagy hogy honnan tudnék előbányászni valami hasonlót. sajnos a neten csak angolul találtam és azzal nem nagyon boldogulok...
    Válaszodat előre is köszönöm. Borcsi

    VálaszTörlés