péntek, augusztus 28, 2009

Manosapka es "bababatyu" :)

Nem errol akartam irni, de megigertem Jusztinak, hogy megmutatom a manosapkaimat. A kepen a bal oldalit horgoltam, a kozepsot pedig kotottem. Ezek igazabol csak probanak keszultek, a fotozashoz majd masik fonalbol fogok csinalni.
A harmadik kepen egy horgolt "bababatyu"-t lehet latni. Nem jutott jobb nev eszembe, hogy mi is ez. A tetejen levo akasztonal fogva lehet fogni benne a babat amig elkeszulnek a fotok. Ketrahajtasos palcaval keszitettem, igy a lukakon kibujnak a kis labujjak. :) Ez szinten csak probadarab, a vegleges verziokra szebb fonalat szantam.

Tegnap uj taggal bovult a csaladunk. :) Ime Loopy. Fajtaja Dwarf lop, holland torpenyul. Tenyleg torpe, egy falat az egesz. :) A kep este keszult, ezert nem jo minosegu. Ma esett az eso, nem akartam kirakni, hogy lefotozzam.




3 megjegyzés:

  1. jaj nagyon cukik a sapik. majd batyut is rendelek meg sapit meg cocoont :)puszi Juszti

    VálaszTörlés
  2. Juszti! Majd legyszi ird meg, hogy milyen fonalbol (szinbol ill. vastagsagubol) szeretned oket es szivesen megcsinalom. :) Jovo heten megyunk Mo-ra, ha addig megirod es meg tudom csinalni, akkor akar el is vihetem Neked!

    VálaszTörlés
  3. Édesek a sapik, és a batyu is cuki!
    Loopy pedig egy falat kis tündér!:) Martin biztos nagyon szereti!:)

    VálaszTörlés