vasárnap, június 05, 2011

Sapkak minden mennyisegben

Ezek a sapkak szinten a szekreny melyerol kerultek elo, honapok ota vartak arra, hogy rakeruljenek a viragok es a fonal vegei el legyenek dolgozva. Ma befejeztem oket.
Mindegyik 100% pamut fonalbol keszult. Eredetileg fotozashoz szerettem volna hasznalni oket, de mostanaban nem valoszinu, hogy erre sor fog kerulni. Sajnos. :( Ezert ha valamelyik megtetszik es megvasarolnad, akkor legyszives irj egy e-mailt. A penz termeszetesen a kocsim megvasarlasara lesz forditva.
A sapkak kulonbozo mintaval keszultek es mindegyikre mas tipusu viragot varrtam.

Ez a barna horgolt sapka ujszulott meretu. Spiralban horgoltam igy varras nelkuli. Szelere csipkemintat keszitettem. Horgolt viraggal diszitettem. Szelessege korben 34cm, magassaga 13cm.


Vilagoskek fonalbol (a kepen lathatonal elenkebb szinu) horgoltam ezt a sapkat, a kozepen csipkemintaval. Szelet korben pink fonallal diszitettem es kis viragot varrtam ra. Meretei: szelessege korben 36cm, magassaga 15cm.


Eletem elso kotott sapkaja ez a sapka. Zoknikototuvel, korkotessel keszult.Harom retegbol allo diszt kapott. Meretei: szelessege 37cm, magassaga 15,5cm. Nagyon nyulik, ezert sokaig hordhato. :)


Ez a lila sapka ismet horgolt. Szelen csipke diszitessel, nagy viraggal. Meretei: szelessege 41cm, magassaga 16cm.


Es vegul egy csipkemintaju pink horgolt sapka, szinten viraggal diszitve. Meretei: szelessege 36cm, magassaga 14cm.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néznek ki. Dorinának mekkora kell?

    VálaszTörlés
  2. Koszonom! Dorinanak kb a lila lenne szerintem jo meretu. Ha lemeritek a fejet es megmondjatok melyik sapka tetszik, akkor csinalok neki mire megyek Mo-ra. Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Adrienn!
    Szeretném megkérdeznbi, hogy az első és utolsó sapkának a pontos leírását elkérhetném-e. Kedvességedet előre is köszönöm! V.Orsi
    vorsi0128@gmail.com

    VálaszTörlés