hétfő, június 06, 2011

Moshi Monster

Nem tudom, hogy Mo-on hogy van, de itt a gyerekek meg vannak orulve a Moshi Monster-ert. Ez egy gyerekeknek szolo weboldal, ahol Monstereket lehet adoptalni, majd kulonbozo feladatokat lehet megcsinalni amiert jutalmat ad. Ezt lehet felhasznalni a lakasa ill kertje fejlesztesere. Termeszetesen Martinnak is van egy szornyecskeje. Tegnap ezt a kepet hozta hozzam.....


... es azt mondta: " Ilyen az en Monsterem, ugye tudsz nekem horgolni egyet?"
Hat megprobaltam es ilyen lett:



Ugy gondolom elsore nem lett olyan rossz, de biztosan fog meg belole keszulni amin modositani fogok. Ami a lenyeg, Martin el volt ajulva. Osszegezve annyit fuzott hozza: "Anya, imadlak es koszonom szepen!" :)
Ma reggel kozelharcot vivtunk, mert mindenaron magaval akarta vinni az iskolaba. Mivel nagyon vigyaz ra (ertsd senki nem nyulhat hozza, mert baja lesz), igy azzal tudtam meggyozni, hogy az iskolaban biztosan mindenki meg akarja majd fogni. Vegul a Monster itthon maradt, de a lelkemre kototte, hogy vigyazzak ra nagyon. :)
Katsuma-t 100% pamutbol horgoltam. Merete 9cm, felallo fullel 13cm. Termeszetesen tunemezelessel keszitettem az arcat, hasat ill. a disziteseket a fulein, farkan. A hajat szinten gyapjubol "bokodtem".

7 megjegyzés:

  1. Ez szupi! Ügyi vagy, szerintem tök jól sikerült! Bár én még nem hallottam róla egyenlőre.. hála Istennek :)

    VálaszTörlés
  2. Greti, koszonom! :)

    Kitty, ami kesik nem mulik.... :D Koszi neked is!

    VálaszTörlés
  3. nekem már van szörnyem hermione9445 felhasználó néven és egy csómó moshis cuccom

    VálaszTörlés
  4. nekem már van szörnyem hermione9445 felhasználó néven és egy csómó moshis cuccom

    VálaszTörlés
  5. Nekem is van! Nagyon szuper játék! Nevem: x0xdodox0x :DD Nekem diavlo-m van aminek Rico a neve! Amúgy szuper nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  6. Akarom mondani a x után nulla van csak elirtam x0xdodox0x

    VálaszTörlés