kedd, április 12, 2011

Soha veget nem ero szunet

Nem kell semmi rosszra gondolni, Martinnak kezdodott el a tavaszi szunet penteken es aprilis 27-en mennek legkozelebb iskolaba. Jo hosszu szunet lesz, majdnem 3 het.
Beirattuk egy egyhetes uszastanfolyamra, ezen a heten kell mennie minden delelott fel orat. Persze ennyi ido alatt tuti nem fog megtanulni uszni, de arra tokeletes lesz, hogy meglassuk tetszik-e neki az uszas. Ha igen, akkor beiratjuk a szunet utan indulo, nyar vegeig tarto tanfolyamra, ami heti egy alkalommal 1-1 ora lesz. Ma sikerelmenye volt, meglatjuk mi lesz het vegeig. :)

Elkeszultek a fotok Harry-rol, nagyon boldogok voltak a szulok es teljesen le voltak dobbenve, hogy a szinte vegig sirt fotozasbol ennyi kepet sikerult keszitenem. El sem tudom mondani milyen jo erzes volt latni, hogy oromet tudtam okozni. Ime egy mix a fotok egy reszebol:

 Es megegy raadas:

2 megjegyzés:

  1. Szió!:)
    Nagyon ügyi vagy, gratulálok a képekhez! Abszolút nem látszik, hogy sírós kedve volt. Édes kis csöppség!;)
    Nálunk rövid lesz a szünet: éppen egy hét!:(
    Martin már olyan nagyfiú!!! Biztos tetszeni fog neki az úszás!
    Puszi Nektek!!! M.

    VálaszTörlés
  2. Koszi, aranyos vagy! A siros kepeket nem hasznaltam fel, csak egyet adtam belole nekik, mert azon olyan edi ketsegbeesett arcot vagott. :) Holnap beszamolok az uszasrol, remelem fel tudom tolteni a videot....

    VálaszTörlés