szerda, március 30, 2011

Oraallitas es feleves ertekeles

Nem tudom ki hogy van vele, de en meg mindig nem tertem napirendre az oraallitas miatt. Ezt a tavaszit kifejezetten utalom. Vegre kezdett beallni a felborult alvasi szokasom, erre megint borul minden. A gyogyszereim szedeset is at kellett varialnom es ezt nehezen viselem. Foleg a rendszeren, 12 orankent szedendo eros fajdalomcsillapitok miatt. Ma nem is voltam tul jol, szinte egesz nap fekudtem, pedig ki szerettem volna probalni megfonni azt a gyapjut, amit hetvegen festettem. A vercukrom is magas volt egesz nap, hiaba szedem a gyogyszereket, hiaba figyelek oda mit eszem, egyszeruen nem all be. Holnap kellett volna mennem negyedeves vervetelre, de Norbi elkeverte a beutalomat, igy ujat kellett kernunk. Csuszik megint az egesz......

Ma voltunk az iskolaban Parents' evening-en, ami hasonlo, mint Mo-on a fogadoora. Minden csalad kap egy sajat idopontot (a gyereket is kell vinni), amikor a tanarno ertekeli a gyerek munkajat, megbeszelik az esetleges problemakat es meg lehet nezni a fuzeteit. Ugyanis itt bennt tartjak a fuzeteket a suliban, nem hozzak haza soha, csak evvegen adjak oda "emlekbe".
Nagyon buszkek vagyunk Martinra, mert ugye nem anyanyelve az angol, megis a legjobb kepessegu gyerekek koze tartozik. Legjobban az olvasasaval van megelegedve a tanarno. Az iras es a matek is jol megy neki, a feladatokban ritkan hibazik. A tanarno szerint csak akkor, ha elvonjak a figyelmet a baratai. Sajnos a legjobb baratja eleg neveletlen gyerek, allandoan beszel oran, szolitgatja Martint es aggressziv a tobbiekkel. Hetfon kulon asztalhoz ill. csoportba raktak Martint, mert rossz hatassal volt ra a fiu. Az bosszant, hogy Martin allitasa szerint, allandoan azzal fenyegetozik, hogy nem lesz a baratja es masoknak is azt mondogatja, hogy ne baratkozzanak Martinnal. Ezert Martin inkabb benne van a hulyesegben. :( Egyelore nem tiltjuk el tole, de ha eszreveszem, hogy atveszi a baratja viselkedeset, akkor lepni fogunk.
Szoval osszessegeben a tanarno szerint Martin nagyon okos, ertelmes, nyitott a tanulasra es jolnevelt aminek mi nagyon orulunk. :)
Szerettem volna beszurni egy videot ahol Martin olvasasi modszeret lehet latni, de nem sikerult feltoltenem. :( Holnap ujra megprobalom! Vagyis ma, mert mar 2 ora elmult, ezert nem is szorakozok vele tovabb, inkabb megyek aludni......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése