hétfő, február 16, 2009

Nem vesztem el... :D

Na de tenyleg nem vesztem am el. Nem is untam meg a blogirast, csak nem voltam jol. :( Ez az idojaras teljesen kikeszit. Most vagy legyen tel, vagy legyen mar tavasz vegre!!! Olyan jo lenne kimozdulni ugy a hazbol, hogy nem kell beoltozni, mint egy eszkimo.
Azert jo is tortent, megunnepeltuk a Valentin napot. Gyonyoru ajandekot kaptam, nagyon boldog voltam. :) Na meg vagyok is!!! :D
Elkezdtunk korbekerdezoskodni az ugynoksegeken orokbefogadassal kapcsolatban. Az egyik kuldott kepeket gyerekekrol, akiket orokbe lehet fogadni. Martin ismet hozta a formajat. Egybol kivalasztott egy lany testverpart, az egyik kislany 2 eves, a masik 8. Erre Martin: " Anya nekem jo lesz ez a ket kislany testvernek, a kicsit meg tudom etetni, a nagy eleri a villanykapcsolot!" Mondanom sem kell, hogy doltunk a nevetestol. :DDD
Ma az egyik helyrol hivtak minket telefonon es megkerdeztuk amitol rettegtunk, hogy van-e eselyunk igy is kapni gyereket, hogy en nem tudok jarni. Azt mondtak IGEN!!!! :) Szoval nekivagunk...... A fejlemenyeket lasd kesobb. :)
A weboldalam cimet szavazasra bocsajtottam az ismeroseim kozott. Ket nev kozul nem tudok valasztani. Az egyik " True Pearls " a masik " Little Diamonds ". Azt ugye mindenki tudja, hogy babakeszites es fotozas lesz a weboldalam fo temaja. Na melyik fog nyerni???
Vegre sikerult kivalasztani a nekem megfelelo studio felszerelest. A heten remelem mar meg is erkezik. Nagyon izgulok, mert meg soha nem fotoztam profi vilagitassal. Holnap meg is csinaljuk neki a helyet. :)
Ja, haldoklik a laptopom. :( Gondol egyet es szep mintas hatter jelenik meg, aztan se kep, se hang. Virust nem talaltam rajta, ugyhogy gozom sincs mi baja lehet. Egesz nap mentem rola az adatokat mielott teljesen meghal es elvesznek rola a kepek, dokumentumok...stb. Csinalom is, hogy holnap ujra tudjam telepiteni, hatha az megoldja a problemat.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Én a Little diamonds-ra szavaznék!:) Ment egy mail!:) Pussz: kismvity

    VálaszTörlés