csütörtök, március 22, 2012

Anyaknapja

Nem irtam felre, itt Angliaban vasarnap volt Anyaknapja. Valahogy ezt a tenyt meg a 6 ev alatt sem sikerult megszoknom, igy konnyu meglepetest szereznie Martinnak minden evben. :)

Nem volt ez maskepp iden sem. A reggeli ebresztot minden hetvegen Martin szokta "fujni", de vasarnap valami kulonos huncutsag csillogott a szemeiben. Mar mielott felebresztett volna, odakeszitette az agyam melle az ajandekokat. Aztan sorban adta a kezembe oket. Egyiket a masik utan, de szigoruan csak a kicsomagolas utan johetett a kovetkezo. Bevallom idobe telt mire felfogtam egyaltalan, hogy miert is kapom, de nagyon boldog voltam. Ennel jobban nem is kezdodhetett volna a vasarnapom. :)

Az ajandekok egyutt, Martin keszitette a kepeket.


Kaptam egy sajat keszitesu udvozlolapot.


Egy gyonyoru cserepes gerberat, es egy kezzel varrt fesutartot. Martin az utobbira volt a legbuszkebb, kivirult arccal meselte, hogy ezt O varrta nekem es nem segitett neki senki.


Termeszetesen en is nagyon buszke vagyok Martinra, hogy ilyen szep ajandekokat keszitett.
A legnagyobb boldogsag ami erhet egy Anyat, ha a Gyermeke ekkora szeretet erez iranta, es ilyen orommel keszit neki ajandekot. Ezt az erzest pedig soha senki nem veheti el tolunk!!!


1 megjegyzés: