csütörtök, augusztus 04, 2011

Egy ujabb remeny?

"-Anya nem kell felned, a doktorbacsi azt mondta, hogy reggel bemesz a korhazba, kicsit elaltat es delutan mar megyunk is erted......"
Igen, kitalaltad, oktoberben bekovetkezik az elkerulhetetlen. :(

Az orvos azt mondta, hogy nem vagyok hetkoznapi eset, hogy nincs psziches problemam es nem erdeklik az eddigi eredmenyeim.
"Maga egy fiatal anya. Az anyak genjeiben benne van a torodni akaras, a foglalkoztatas utani vagy, az, hogy mindent megtegyen a gyermekeert, hogy egyutt tolthessen vele minden idot. Ha maga nem szall ki ebbol a tolokocsibol, akkor annak komoly oka van, ami nem kezelheto antidepresszansokkal.... Maga nem orult, de nem is fogom hagyni, hogy beleoruljon ebbe a helyzetbe...."

Majd a kezembe nyomta a papirt, amire korabban rarajzolt egy emberi testet, azon magyarazta mit fog csinalni, hol lehet a problema. A papiron ez allt meg: "Megcsinaljuk, megkeressuk, megoldjuk es soha nem adjuk fel!" Majd hozzatette: "Ezek az elveim es szeretnem, ha matol a maga elvei is ezek lennenek..."

Hazafele a kocsiban Martin a kezeben szorongatta a papirt, mutogatott rajta es tudomanyosan magyarazta:
"A doktorbacsi kifurja a hasadat, megkeresi hogy mi a baj, es utana az is lehet, hogy kiderul miert nem tudsz jarni. Akkor mar csak meg kell gyogyitani es kesz. Ne aggodj anya, mi apaval mindig melletted allunk...."

Olyan egyszerunek tunik es remenykeltonek, de felek beleelni magam, hisz par hete is csalodtam. Vagy lehet ezert hiusult meg a mo-i mutet? Ezt most meg nem tudom, majd idovel talan lesz valasz. Addig megprobalok remelni es bizni, mert anelkul nem megy...... de azert jo lenne, ha tenyleg ilyen egyszeru lenne.

Vegul jojjon egy uj kep az en okos nagyfiamrol, aki vasarnap mar 6 eves lesz. O az aki miatt erdemes letezni es kitartani, aki mindig biztat es hisz bennem.

8 megjegyzés:

  1. Hála Istennek, hogy van ilyen doki! Higgy neki és hallgass rá! Szurkolok!

    VálaszTörlés
  2. Bár eddig nem írtam, de figyelemmel követem blogodat.
    Először is: gyönyörű szép Nagyfiad van! Egy igazi Angyalka. Nagyon megható volt olvasni amiket mondott.
    A másik: valószínűleg ezért hiúsult meg a mo-i műtét. Mindennek oka van. Ez az orvos nekem nagyon szimpatikus, bárcsak mindegyiknek ilyen hozzáállása lenne a betegekhez. És ha ő így áll hozzá, higgy benne, hogy meg fogsz gyógyulni!

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot előre is Martinnak!:)

    VálaszTörlés
  4. Akkor most még jobban drukkolok. :)) Most már minden jó lesz, meglátod! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Adri!

    Neked és Nekem 6 évvel ezelőtti szorongásmentes napokat, Martinnak pedig nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Most nem megy az SMS, de én még nem felejtettem el.
    Kívánok Nektek mielőbbi jó eredményeket. Norbinak is egy nagy puszi.

    VálaszTörlés
  6. Koszonjuk a szuletesnapi koszonteseket Martin neveben is!
    A doki tenyleg nagyon lelkiismeretes. Sajnos itt is eleg ritka.... Koszonom a drukkokat es remelem tenyleg minden jobb lesz mar.

    Viki, annak az sms-nek a szoveget azota is orzom. :) Milyen jo is volt amikor 6 evvel ezelott egyutt szamoltuk a perceket, hogy mikor szuletik meg Martin. :) Nektek is minden jot kivanunk!

    VálaszTörlés
  7. Veled vagyok! Szüntelenül drukkolok és várom, hogy egyszer (mielőbb) lábraállj! Remélem mielőbb beszélünk... puszi

    VálaszTörlés
  8. ezt most nagyon jó volt olvasni. remélem mire összejön a pénz a kocsira már meg sem kell venni, és költhetitek valami sokkal jobb dologra! sztem senki sem bánná :-)

    VálaszTörlés