szombat, április 30, 2011

Royal wedding

Ma altalanos munkaszuneti napot rendeltek el William Herceg es Catherine eskuvoje miatt. Igy Martin a majdnem 3 hetes tavaszi szunet utan 2 napot volt iskolaban, es most megint nem megy 4 napot. Igy konnyu iskolasnak lenni, bezzeg a mi idonkben......
Az egesz orszag unnepelt ma, rengeteg helyen allitottak fel sorsatrakat es ingyen etellel, itallal kinaltak az embereket. Annyira jo volt latni, ahogy az emberek boldogan unnepeltek a hazassagkotest. Latszik rajtuk, hogy szeretik a Kiralynot es a csaladjat.
Az iskolaban is termeszetesen ez volt a 2 nap temaja. Martin ezeket keszitette a "nagy nap" emlekere:

William es Catherine papirbabot


es Royal Wedding-es papirtanyert. :)


Mi nem unnepeltunk. A lakokocsinkbol mentek el ma a vendegek es jottek az ujak, igy takaritani voltunk. En felmentest kaptam a mai napra. Sot, mielott indultunk meg kellett igernem, hogy a lakokocsi elott fogok ulni es pihenni, csak azzal a feltetellel mehettem el. Nehez volt megallni, hogy ne segitsek, de a mult heti takaritasban tenyleg tulhajtottam magam es utana mindenem iszonyuan fajt, a morfiumtol sem akart elmulni. :(  Igy elkezdtem kotni magamnak egy nagyon vekony csipketakarot. Mivel a kateter miatt nem huzok rovid, sot terdnadragot sem, viszont a hosszuba belesulok, igy gondoltam egy vekony lepel apol es eltakar. Szep is, ved a nap ellen is valamennyire es ami a lenyeg, nem latszik a kateterem. Csak nehogy vege legyen a nyarnak mire elkeszulok vele..... :) Megint rengeteg dolgot csinalok egyszerre.
Itt tartok csak, de igyekszem.


Tartozom meg a husvet elotti nyaralas beszamolojaval ill. kepeivel is, igerem potolom!

2 megjegyzés:

  1. De ügyes Martin!!!:)
    ...bezzeg nekünk suli volt!!!!!
    ...és Te is ügyi vagy, szép a csipkéd! Én is elkezdtem Suginak egy csipkemellényt - hasonló mintával - de félbemaradt. Most valahogy nincs időm rá!:(

    VálaszTörlés
  2. Szia! Koszonjuk szepen! Martin mostanaban nagyon szeret rajzolni, szinezni, elotte csak akkor rajzolt, ha az volt a feladat. Viszont rendes gyerek, mert mindig megcsinalja a feladatokat. :) Itt meg nem nagyon latszik milyen is az egesz minta. Majd rakok fel kepet, ha legalabb egy mintaegyseggel kesz leszek.
    Majd egyszer elkeszulsz azzal a mellennyel, csak direkt nagyobbra kell kesziteni, hogy ne legyen neki addigra kicsi! :D

    VálaszTörlés