szerda, február 29, 2012

Van, hogy az almok valora valnak..... :)

Nem tudom tovabb huzni, muszaj megosztanom vegre a jo hirt....

Az egesz ugy kezdodott, hogy volt egy nagy almom. Az, hogy Martin ne szenvedjen hianyt azert, mert en nem tudok jarni. Az volt az almom, hogy el tudjunk ketten menni a parkba, a jatszoterre, mert erre vagyik, es nekem ez a legfontosabb! Ezert egy olyan elektromos kocsit szerettem volna, amivel vegre egyedul is kijutok a hazbol.
Miutan irtam errol itt a blogon, tobb helyrol kaptunk segitseget. Szeretnem megegyszer es meg millioszor megkoszonni Nekik!!!

Kineztunk egy olyan kocsit ami minden szempontbol megfelelt. Vegul a kinezett helyett talaltunk egy fel eves alig hasznaltat a neten, egy licitalos oldalon, ami mas markaju, de ugyanazokkal a tulajdonsagokkal rendelkezik. Egy Holgy arulta aki szinten nem tud jarni, de neki feleslegesse valt, mert "megorokolt" egy masikat. Bevallom nem hittem benne, hogy sikerul megvennunk, mert mar tobb honapja figyeltuk az aukciokat es mindig felnyomtak az arat annyira, hogy nem tudtuk megvenni. A ferjem irt Neki egy uzenetet, hogy ha azonnal kifizetnenk, akkor mennyiert adna oda. Aztan megcsorrent a telefon..... A Ferj volt. Kerdezgetett mindenfelet, majd miutan a ferjem meselt rolam, abban maradtak, hogy megbeszeli a felesegevel a dolgot. Majd megtortent a csoda..... Azt mondtak, ha meg aznap erte megyunk, akkor a normal piaci ar negyedeert odaadjak, de csak nekunk, mert a Holgyet sziven utotte, hogy ilyen fiatalon elektromos kocsira van szuksegem. Szerencsere ki tudtuk potolni az osszegyult penzt es meg aznap elhoztuk a kocsimat.
Ot:

 

Vagyis nem pont ezt, csak ugyanilyet. Ugyanis nem tudtuk meg lefenykepezni. Azert is huztam az idot hogy megirjam a jo hirt, mert olyan kepet szerettem volna felrakni amelyiken Martinnal ketten ulunk a kocsimon. Sajnos az idojaras nem volt eddig tul kegyes hozzank .... de jon meg a jo ido es akkor kedvunkre csavaroghatunk. :) Lesz meg ra alkalmam hogy feltegyek kepeket is....

Koszonom!!!!


8 megjegyzés:

  1. Ez tényleg szuper, el tudom képzelni, mennyire örülsz neki:) Minden álmod így váljon valóra:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Adrienn! Nagyon örülök, hogy végre teljesülhetett a vágyad. Kívánok hozzá minden szépet és jót, örömet és boldogságot.
    A fiúkat is sokszor puszilom.

    VálaszTörlés
  3. Koszonom, aranyosak vagytok, hogy orultok az oromunknek.... :)
    Viki, a fiuk is puszilnak Teged!!!!

    VálaszTörlés
  4. Klassz , hogy sikerült !Minden álmod így váljon valóra !Hamarosan jelentkezem ám !:)

    VálaszTörlés
  5. Tundi, koszonom Neked is! Varom nagyon a meglepit, de nem kell sietni azert vele. :)

    VálaszTörlés