péntek, február 17, 2012

Ujra itt, kezdjuk egy jatekkal :)

Hosszu honapok hallgatasa utan ugy gondoltam, hogy eljott az ideje ujra jelentkezni. Remelem akad meg valaki aki nem felejtett el teljesen....
Elso korben mindjart kezdjuk egy jatekkal.
Mar egyszer regebben jatszottam  PIF jatekot, akkor egy jelentkezom volt csak. Ekkor ra kellett jonnom, hogy ezek a jatekok nem nekem valok, nem ismernek olyan sokan, nem olvassak annyian a blogomat. Most viszont nem tudtam nem jelentkezni Elinor felhivasara. Olyan csodaszep dolgokat keszit, hogy orom a szamomra, ha Tole kaphatok ajandekot. Mivel elfogadta, hogy akkor is jar a meglepetes ha nalam senki nem jelentkezik, igy nyugodt szivvel hirdetem most meg ujra a jatekot. Jojjon jatszani, aki szeretne tolem egy meglepetes ajandekot!!!



A szabályok :
1.Bárki játszhat akinek blogja van .
2.Az első 3 ember , aki kommentet hagy ennél a bejegyzésnél , hogy jelentkezik a játékra , kézzel készített ajándékot kap tőlem az elkövetkező egy évben (365 nap a határidő).
3.Akik bejegyzést hagynak , azok vállalják , hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukba és a fent írtak szerint ők is  továbbviszik a játékot .Csak ebben az esetben kapják meg a meglepetest tőlem .

Jo jatekot kivanok es igyekszem nem eltunni, helyette oriasi hirrel fogok szolgalni...... :)

4 megjegyzés:

  1. Én tuti, hogy nem a játékért jelentkezem, de ha ne adj isten mégis kapnék valamit, megköszönném.
    Nekem nagyon hiányoztál már. Nem volt hét, hogy ne nézzek be, de sehol semmi. Igaz, hogy egy éve már én is hanyagolni kényszerülöm a blogom eü okok miatt. Már jó párszor az is eszembe jutott, hogy be kellene fejezni, de mindíg közbejön valami, mint ma is.
    Beléptem a blogomra, hogy kiírom: Itt a vége..............., de amikor megláttam, hogy ujabb 4 új rendszeres olvasóm lett, amióta nem voltam fönn, megint kaptam egy lökést, igy inkább feltettem egy fincsi töltött pipicombokat :)

    Kiváncsian várom a nagy eseményről a beszámolót.
    Millió puszi nektek.

    VálaszTörlés
  2. Viki, legyszives ird meg privatban a cimed es igerem kuldok valami meglepetest! A blogod irasat pedig ne hagyd abba, mert sokszor meritek belole otletet, hogy mi legyen az ebed.:)

    VálaszTörlés
  3. Drága Barátném! Szeretnék jelentkezni a játékodra! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon orulok, hogy jelentkeztel igy legalabb lesz urugy ami miatt megajandekozhatlak. :)
    Na de a viccet felreteve, koszonom, hogy jatszol velem, hamarosan csenget majd a postas! :)

    VálaszTörlés