vasárnap, február 22, 2009

Alakulnak a dolgok

Egesz jol alakulnak a dolgaim. A weboldal keszul, a nev eldolt. A legtobben a "True Pearls"-ra szavaztak, igy ez lesz a vegleges nev. :)
Kozben megerkezett a studiovilagitas es a hatter is, gyorsan le is teszteltuk, nehogy kesobb deruljon ki, hogy valami nem jo. Kepeket kesobb csatolok, mert a masik gepen vannak. Martin aranyos volt, nem hagyta, hogy a babaimrol keszitsek kepeket, mindig oda akart o is ulni. :)
A vegen meg rolam is keszult par kep. :)
A studio atmenetileg a legfelso emeleti szobaban kapott helyet, de ha megjon a joido kikoltoztetjuk a garazsba. Ugysem allunk be soha kocsival es jo nagy ablakok vannak rajta az udvar feloli oldalon. Oda mar johetnenek az emberek fotozasra. :) Csak elobb meg van egy gondom. A weboldalra fel kellene toltenem portfoliot, hogy lathato legyen hogy fotozok. Viszont Martinon kivul nincs modellem. Egesz nap azon gondolkodom, hogy lehetne ezt a dolgot megoldani. Van par otletem, de egyik sem egyszeruen kivitelezheto.... :(
Irjak magamrol is? Ma pont semmi jot nem tudok irni. :( Mar orultem, hogy napok ota tok jol ereztem magam, erre ejjel arra ebredtem, hogy iszonyuan faj a hatam. Ma fel sem tudtam kelni az agybol. :( Holnap megyunk megint a kinai dokihoz, remelem osszerak, mert elegge szet vagyok hullva. :( Majd megirom mi volt.

hétfő, február 16, 2009

Nem vesztem el... :D

Na de tenyleg nem vesztem am el. Nem is untam meg a blogirast, csak nem voltam jol. :( Ez az idojaras teljesen kikeszit. Most vagy legyen tel, vagy legyen mar tavasz vegre!!! Olyan jo lenne kimozdulni ugy a hazbol, hogy nem kell beoltozni, mint egy eszkimo.
Azert jo is tortent, megunnepeltuk a Valentin napot. Gyonyoru ajandekot kaptam, nagyon boldog voltam. :) Na meg vagyok is!!! :D
Elkezdtunk korbekerdezoskodni az ugynoksegeken orokbefogadassal kapcsolatban. Az egyik kuldott kepeket gyerekekrol, akiket orokbe lehet fogadni. Martin ismet hozta a formajat. Egybol kivalasztott egy lany testverpart, az egyik kislany 2 eves, a masik 8. Erre Martin: " Anya nekem jo lesz ez a ket kislany testvernek, a kicsit meg tudom etetni, a nagy eleri a villanykapcsolot!" Mondanom sem kell, hogy doltunk a nevetestol. :DDD
Ma az egyik helyrol hivtak minket telefonon es megkerdeztuk amitol rettegtunk, hogy van-e eselyunk igy is kapni gyereket, hogy en nem tudok jarni. Azt mondtak IGEN!!!! :) Szoval nekivagunk...... A fejlemenyeket lasd kesobb. :)
A weboldalam cimet szavazasra bocsajtottam az ismeroseim kozott. Ket nev kozul nem tudok valasztani. Az egyik " True Pearls " a masik " Little Diamonds ". Azt ugye mindenki tudja, hogy babakeszites es fotozas lesz a weboldalam fo temaja. Na melyik fog nyerni???
Vegre sikerult kivalasztani a nekem megfelelo studio felszerelest. A heten remelem mar meg is erkezik. Nagyon izgulok, mert meg soha nem fotoztam profi vilagitassal. Holnap meg is csinaljuk neki a helyet. :)
Ja, haldoklik a laptopom. :( Gondol egyet es szep mintas hatter jelenik meg, aztan se kep, se hang. Virust nem talaltam rajta, ugyhogy gozom sincs mi baja lehet. Egesz nap mentem rola az adatokat mielott teljesen meghal es elvesznek rola a kepek, dokumentumok...stb. Csinalom is, hogy holnap ujra tudjam telepiteni, hatha az megoldja a problemat.

szerda, február 11, 2009

Bovulunk...:)

Marmint a csaladunk bovul. Ma tudtam meg, hogy az ocsemeknel baba lesz. Olyan fura elkepzelni oket, mint anyuka es apuka. :D
Egyebkent tegnap tevedtem. Azt hittem az egesz ejjel nem alvas utan, majd bedolok az agyba es alszom. Hahahaha. En kis naiv. Hajnali 4-ig neteztem, hatteret kerestem az uj weboldalamhoz. Amikor vegre talaltam egy olyan oldalt ahol nagyon sok hatter van, kikapcsolt a laptopom, lemerult. Pech. Le kellett fekudnom, de hamar elaludtam.
Martin ebresztett, ki kellett probalni a tegnap kapott tuzoltoautot. Azt mondta csak en tudok elemet rakni bele. :DDDD Utana felavattam az uj szekemet. Tegnap elmentunk delutan az Ikeaba es kaptam egy barszeket. Errol pont tok jol felerem a konyhapultot, tuzhelyet, mosogatot. Vegre en is kivehetem a reszem a hazimunkabol. :) Csinaltunk is mindjart epres-kekszes sutit.
A fiuk elmentek vasarolni, aztan hazafele Martin elaludt a kocsiban. En meg tovabbra is hatteret kerestem, kepeket szerkesztettem. Egesz nap azon jar az agyam, hogy milyen nevet kapjon a babakeszites. Van tobb otlet mar, de igazabol nem teszik egyik sem. Azt hiszem holnap eloveszem az angol ertelmezo szotart es vegignezem hatha valami megtetszik. Magyarul olyan konnyu lenne kitalalni neveket, de angolul meg tok hulyen hangzanak.
A vilagitas arajanlatat nem kaptam meg. :( Pedig mar ugy varom, hogy itt legyen......
Holnap megprobalom ravenni Martint, hogy modellkedjen megint. Remelem jo kedve lesz, mert olyankor ragtapaszt jatszik. Egesz nap rajtam log, viszont ra tudom venni barmire. :DDDD
Akkupunkturara is el kell mennunk holnap, mert a heten meg nem voltam es penteken nincs ott az a doki aki nagyon jol massziroz. Arrol nem is beszelve, hogy ha mas orvoshoz megyek, akkor megint el kell meselni neki a betegsegem sztorijat egeszen augusztustol mostanaig. Azt meg nem szeretnem.
Ja majdnem elfelejtettem, tegnap jott egy level a nevemre. Felnyitom, latom, hogy a korhazbol jott. Amikor elolvastam meg jo, hogy nem tudok felallni, mert ha allo helyzetben olvasom tuti hanyatt dobom magam. Ugyanis megjott a januarban kert idopontom a specialis neurologiai vizsgalatra. Az idopont: aprilis 22. Na kiraly.... Es addig???? Ugy gondoljak jol vagyok en igy is? Hat en maskepp erzem. :( Ferjem megigerte, hogy felhivja a levelben megadott szamot, amit akkor kellene hivni, ha nem tudok menni a megadott idopontban, es megmondja, hogy elobbre adjanak az allapotomra valo tekintettel. Ez ebben az orszagban altalaban segiteni szokott. A gond az, hogy amikor egyik orvos egy masikhoz iranyit, akkor aki adja az idopontot nem latja, hogy kinek mi a baja, sulyos-e vagy sem, tud-e jarni vagy nem. Ha valami nem tetszik telefonalni kell es igyekeznek megoldani a problemat. Jo lenne, ha most is igy lenne....
Ma meg meg kell irnom par hirdetest, hogy holnap el tudjam inditani az aukciokat ugyhogy munkara fel!!! :)

kedd, február 10, 2009

Hogy is kezdjem?

Nem tudom, mi lenne a megfelelo kezdes. Azt hiszem belevagok a kozepebe! :D
Mar nagyon regota jatszom a gondolattal, hogy sajat blogom legyen, aztan mindig halasztodott. A letrehozasaval nem is volt gond, csak soha nem jutottam el odaig, hogy irjak is bele valamit. :DDD Na de majd ezutan.......!
Az igazsag az, hogy teljesen felborult az eletciklusom, felcserelodott a nappal es az ejszaka. :( Ejjel nem tudok aludni, allandoan vilagosodik mire elalszom. Utana pedig vagy tiszta koma vagyok egesz nap, vagy alszom delutanig. Persze utobbit csak akkor engedem meg magamnak, ha a fiuk nincsenek itthon. Ma epp a nem aludtam semmit verzio van. Azt hiszem este nem kell elaltatni. :)
Ma vegre sikerult eladni az autonkat, de nem kiabalom el, mert megint nem fogjak kifizetni, mint multkor. Nem ertem, miert licital valaki, ha nem akarja megvenni? No comment!!!
Lassan korvonalazodik a fejemben a weboldalam felepitese, design-ja es a tartalma is. Egy ismerosom gyonyoru kislanyanak a kepet fogom felhasznalni ha engedelyt kapok az anyukajatol.
Martin ma elsunnyogta a pre-school-t. Oregem fel 11-kor kelt fel!!! Remelem neki nem billen at a nappal ejszakava es forditva.
Kineztunk egy mutermi vilagitas felszerelest, kertunk arajanlatot, mert persze nekem nem jo ugy, ahogy ossze van allitva a szett. Mar nagyon varom, hogy megkapjam, mert azzal tobb otletemet is meg tudom majd valositani. :)
Miota nem tudok jarni feltunoen keves foto van Martinrol, igy bepotoltam tegnap. Olyan kis ugyes volt! Meg pozolt is! :) Megallas nelkul kiabalta: "Csiiiiiz!", pedig nem is mondtam neki. :D Felrakom a kedvenceimet ide is.